Sohela

Naghib-Bukman

Sohela Naghib-Bukman heeft Perzische taal- en letterkunde gestudeerd aan de Leidse Universiteit. De liefde voor poëzie draagt zij in haar hart.

In haar debuut gedichtenbundel “Het leven beleven” (2021) neemt zij de lezer mee in een reis  door haar ervaringen, belevenissen en fantasieën.

Jarenlange observaties en het waarderen dat iedere dag weer een geschenk is dat we mee mogen maken. Een waarneming van schoonheid, niet alleen in het bijzondere, maar ook in het gewone, zodat het gewone bijzonder wordt.

In ‘Zee van wolken’ (2022) kun je meedromen over liefde, mystiek, natuur en fantasie. Ook kun je verzachting en troost ervaren in thema’s over verdriet en pijn. Sohela: “Fijn dat we elkaar ontmoeten in de woorden, die staan te wachten om door jou gelezen te worden”.

In “Zee van wolken” kun je meedromen over liefde, mystiek, natuur en fantasie. Ook kun je verzachting en troost ervaren in thema’s over verdriet en pijn. De bundel die nu voor je ligt is van jou. Fijn dat we elkaar ontmoeten in de woorden die staan te wachten om door jou gelezen te worden

Bundel

Zee van Wolken (2022)

verkrijgbaar op:

De thema’s in ‘Het leven beleven’ zijn liefde, mystiek, fantasie en natuur. Liefde in al haar facetten, een aantal mystieke beschrijvingen, een magische aanraking, en de natuur als een bron van inspiratie en kracht.

Bundel

Het leven beleven (2021)

verkrijgbaar op: