Tamara

Wiegeraad

 Tamara Wiegeraad (1986) is geboren en getogen in het Noord Brabantse Breda. Tamara had altijd al een passie voor woord en schrift. Na vele stukken geschreven te hebben en op aandringen van omstanders, heeft het haar doen besluiten om in 2021 haar allereerste gedichtenbundel te publiceren.

“Ik vind het oprecht spannend. Dit is natuurlijk niet zomaar een keuze. Het is jezelf helemaal openstellen. Je laat mensen kijken in je gevoel. Naast dat ik het spannend vind, ben ik ook onwijs trots op mijn bundel en hoop ik mensen te kunnen inspireren met mijn gedichten. Al is dat er maar één.

 

Inmiddels is haar derde bundel ‘Typisch Jij en Ik’ uitgekomen in november 2022. Een verzamel gedichtenbundel waar de liefde voor poëzie en vintage typemachines samenkomen.

Typisch Jij en ik (2022) is een verzamel gedichtenbundel waar de liefde voor poëzie en vintage typemachines samenkomen. Het is een bundel boordevol romantiek en passie, die afwisselen in vorm. Je kan hierbij denken aan kleurenfoto’s, lijntekeningen, professionele fotografie en vintage typemachines maar het heeft zeker ook de eigenheid van Tamara behouden. Zij zal jullie verrassen met haar persoonlijke touch.

Heet! is uitgebracht in 2022 en Van mijn hart naar dat van jou” in 2021. De laatste is de allereerste bundel van Tamara Wiegeraad met alledaagse maar passionele gedichten. Ze verklapt verder niets. Laat je verrassen en meeslepen, op de vleugels van haar gevoel.

Heet! is nog wat pittiger. Laat je meenemen en, zoals ze zelf zegt op de laatste pagina, “Geniet nog even heerlijk na en voel je vrij om nog een van voor af aan te beginnen voor een tweede ronde. Want soms is dat toch gewoon genieten”. 

Bundel

Typisch Jij en Ik (2022)

Verkrijgbaar via:

Bundel

Heet! Passionele poëzie (2022)

verkrijgbaar op:

Bundel

Van mijn hart naar jou (2021)

verkrijgbaar op: