Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Kunst van het Woord | Amsterdam

25 oktober | 19:00 - 22:00

Op 25 oktober 2023 zal er een 5 de editie van ´De Kunst van het Woord´ plaatsvinden in de Foyer van Theater de Omval. Wij hebben weer interessante sprekers weten uit te nodigen. Het belooft een ouderwetse, gezellige ‘De Kunst van het Woordavond’ te worden. Informeel met een hapje en een drankje luisteren naar de voordracht van verschillende deelnemers artiesten met uiteenlopende onderwerpen en genres.

De Kunst van het Woord is opgericht door Ruthline Margarita. Tijdens een netwerkbijeenkomst heeft ‘DaaromDiemen Citymarketing van Diemen’ een oproep gedaan. In deze oproep werd gevraagd om leuke ideeën in te dienen over deze stad. Ruthline is hierdoor geïnspireerd geraakt en heeft vol enthousiasme haar idee ingediend over ‘De kunst van het (gesproken?) woord’. Een aantal maanden later kreeg Ruthline te horen dat zij een budget kon krijgen om haar idee te realiseren. Dit was in 2018 en zo in ‘De Kunst van het Woord’ geboren. In september 2019 heeft vervolgens de eerste succesvolle editie plaatsgevonden.

De visie van de ‘De kunst van het woord’ is dan ook verbinden, inspireren, motiveren, verhalen, lezen, schrijven. Kortom een gezellige ‘De Kunst van het Woord’ avondje uit. Bij de ‘Kunst van het woord’ is uiteraard iedereen die respect heeft voor een ander en de avond, van  harte welkom! Voor ons is het belangrijk dat het een veilige sfeer is waar ruimte is voor ieders emotie.

 

Dit zijn ze de helden die op 25 oktober 2023 tijdens literaire avond van ‘De Kunst van het Woord’ zullen voordragen uit eigen werk.

Wij verheugen ons naar ze te luisteren…jullie ook?

Sergio Gilberto Vyent
Wilma van den Bosch-Mooij
Chris Polanen
Cherida Adamah
Yvonne Kroonenberg
Margreet Hosmar
Komen jullie ook naar hen luisteren? Het wordt een feestelijke 5de editie!

Gegevens

Datum:
25 oktober
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.facebook.com/dekunstvanhetwoord/

Organisator

De Kunst van het Woord
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Omval
Ouddiemerlaan 104
Diemen, 1111 HL
+ Google Maps