Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Finale Spoken Awards 2023

17 september | 17:00 - 21:00

De ontknoping van de zoektocht naar inspirerende spoken word artiesten eindigt op 17 september met een awardshow in Rotterdam!

Op zondag 17 september worden voor de vierde keer de SPOKEN Awards uitgereikt in het oude Luxor Theater! De zoektocht naar inspirerende spoken word artiesten startte deze zomer met voorrondes door heel Nederland. Na vier voorrondes kiest het SPOKEN panel wie van deze deelnemers doorgaat naar de finale.

Gastoptreden

Naast de 10 finalisten, die nog bekend gemaakt zullen worden, is er bij de SPOKEN Awards 2023 ook een bijzonder gastoptreden van zangeres Naaz.

Naaz zingt en schrijft, kwetsbaar en op volle sterkte. De authentieke mix van pop, elektronica en invloeden van haar Koerdische roots heeft haar veel bekendheid in Nederland bezorgd. Met haar unieke, pure en krachtige stem zingt Naaz over diep persoonlijke onderwerpen die op een slimme manier omgezet zijn in oprechte teksten. Ze heeft al diverse prestigieuze prijzen op haar naam staan en zal ons tijdens de SPOKEN Awards verrassen met een persoonlijk gastoptreden.

De presentatie van de avond is in handen van de vaste SPOKEN host MCJR!

Finalisten

Per categorie staan op 17 september twee finalisten op het podium die strijden om de SPOKEN Award. De namen van de finalisten volgen snel. De categorieën zijn:

♦ COMEDY ♦ GOSPEL ♦ LYRICS ♦ POETRY ♦ STORYTELLING ♦

Panel, winnaars en prijzen

In het SPOKEN panel – de jury – van 2023 zitten dichter en perfomer Dean Bowen, spoken word artiest Samira Saleh, Rotterdame poëet Moze Naél en regisseur en theatermaker Ira Kip. Zij kiezen welke 10 artiesten doorgaan naar de finale in Rotterdam.

De vijf winnaars van de categorie-awards gaan op finalistentour langs theaters in het land i.s.m. George Visser Theaterproducties.

De SPOKEN Awards zijn een initiatief van Stichting SPOKEN, die zich inzet als ambassadeur van het genre spoken word.

  • Een drankje is niet in de prijs inbegrepen
  • Geen last-minute studentenkorting
  • Kaarten worden ongeplaceerd verkocht

 

TICKETS HIER VERKRIJGBAAR

Organisator

Stichting Spoken
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Oude Luxor Theater
Kruiskade 10
Rotterdam, 3012 EH
+ Google Maps