Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groot Gouds Stadsdichtersgala 2023

29 oktober | 12:00 - 21:00

Het Groot Gouds Stadsdichtersgala 2023! Je kunt zondag 29 oktober de hele dag genieten van de beste stadsdichters van Nederland, muzikale optredens en diverse verrassingen in de Goudse Schouwburg.

We gaan weer helemaal los met de organisatie van het leukste taalfeest van het jaar. Natuurlijk bestaat er een Boekenbal en ja, de nacht van de poëzie is geweldig. Maar stadsdichters horen te schitteren op een eigen gala in dé Poëziestad!

Voor de vierde maal presenteren de Goudse gastheren Chris Bellekom, Pieter Stroop van Renen en Jeffrey van Geenen het leukste en meest diverse taalfeest van het jaar met een wedstrijdelement met verschillende prijzen.

Wie verdient dit jaar de Marianka Petersprijs (voorheen de Persprijs)? Wie wordt door een vakjury van oud-stadsdichters uitgeroepen tot de winnaar van de Gildeprijs?

En… wie wint dit jaar de gigantische wisselbokaal, wie wint de allergrootste beker die wereldwijd voor poëzie wordt uitgereikt, wie weet een jury én het publiek voor zich te winnen – wie wint dit jaar de Grote Prijs van Gouda?

Wij hebben er zoveel zin in!

Hou ons account op Instagram @goudapoezie in de gaten.

En tot ziens, op het vierde Groot Gouds Stadsdichtersgala.

Gegevens

Datum:
29 oktober
Tijd:
12:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.instagram.com/goudapoezie

Organisator

Goudapoezie
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Goudse Schouwburg
Boelekade 67
Gouda, 2806 AE
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie