Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mensen Zeggen Dingen | Den Haag

8 november | 20:00 - 22:30

Op woensdag 8 november strijkt de karavaan van Mensen Zeggen Dingen weer neer in het Paard! We brengen de meest spraakmakende performers, dichters, verhalenvertellers en muzikanten naar Den Haag.

De avond belooft een mix van ontroerende verhalen, scherpe observaties en poëtische pareltjes. Vergezel ons voor een onvergetelijke ervaring. Dingen zijn niksig als er geen woorden aan gegeven worden. Dus.. geeft Mensen Zeggen Dingen woorden: ze spreken dingen uit, maken ze bespreekbaar, plaatsen er uitroeptekens of vraagtekens achter en bepalen de volgorde.

Mensen Zeggen Dingen is een platform voor poëzie en performance, een karavaan van jonge mensen die pen en microfoon hanteren! Ze halen voor het spoken word spektakel de meest spraakmakende sprekers naar verschillende locaties in Nederland en België.

 

Line Up (more TBA)

Valentijn de Heer
Valentijn is schrijver en zorgmedewerker. Hij schrijft voor Het Parool en publiceerde korte verhalen in onder andere De Optimist, Papieren Helden en Literair Nederland. Zijn debuutroman Beste mevrouw Eva verschijnt in augustus bij uitgeverij Pluim.

Danielle Zawadi
Daniëlle Zawadi schrijft proza en treedt op met spoken word. Haar verhalen gaan veelal over wat het betekent om jong te zijn in Nederland als iemand van de tweede generatie: geboren in de Democratische Republiek Congo maar opgegroeid in Nederland. Zawadi kaart onderwerpen aan die over haar bi-culturele achtergrond gaan, over vriendschap en ouder worden. Wegens haar passie voor schrijven initieerde ze een platform voor woordkunst in Den Haag: Het Zwarte Schaap.

Gegevens

Datum:
8 november
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.paard.nl/event/mensen-zeggen-dingen-5/

Organisator

Mensen Zeggen Dingen
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Paard
Prinsegracht 12
Den Haag,
+ Google Maps