Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Mic | Rotterdam

16 september | 20:00 - 22:00

Spoken word – Rap – Muziek – Cabaret – En meer

Spraakuhloos is ooit begonnen als open podium voor woordkunst en nog steeds vinden wij dat podium aanbieden aan nieuw talent nog even belangrijk.

Gemiddeld 3 keer per jaar zetten wij een microfoon neer speciaal voor jou. En al jaren komen de mooiste talenten langs.

Voor wie

Het open podium is een vrij te beklimmen voor (opkomend) artiesten. Wil je weten hoe het is om voor het eerst op het podium te staan, wil je iets nieuws uitproberen of wil je juist meer podiumervaring opdoen? Alles kan. En belangrijk om te weten: het open podium is niet enkel voor spoken word. Schrijf je prachtige essays, ben je een rapper, beginnend cabaretier of blaas je iedereen weg als beatboxer: je bent welkom op ons open podium. 

Hoe meld ik me aan

De inschrijvingen gaan zes weken van tevoren open via Google Forms. Zodra het zo ver is, vind je het formulier hier op de website, via de nieuwsbrief en via onze social media kanalen. 

Je hoeft alleen je te vertellen wie je bent, hoe oud je bent, je postcode, je emailadres en wat je komt laten zien. We willen graag weten wie er bij ons op het podium staat en hoe we contact met je op kunnen nemen. 

Voor bezoekers

De online versie van het open podium is gratis toegankelijk. Een live open podium op locatie kost tussen de €5,00 en €7,50. 

Gegevens

Datum:
16 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.instagram.com/spraakuhloos/

Organisator

Spraakuhloos
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Café Dox
Antoine Platekade 9
Rotterdam, 3072 ME
+ Google Maps