Be Budding

Mijn pseudoniem is Be Budding. Budding betekent het openen van een bloem of het vertonen van tekenen van een belofte in een bepaalde sfeer. Het gaat om het herkennen van onze kern, onze ziel, onze ware ik.

De gedichtenbundel is een creatieve weerspiegeling van mijn eigen transformatie van een juridisch medewerker naar een intuïtieve schrijver. Met mijn gedichten wil ik mensen inspireren en aanmoedigen om te luisteren naar hun innerlijke verlangens. Het is de roep van de ziel, zoals Joseph Campbell dat heeft omschreven in zijn ‘Reis van de Held’ (Hero’s Journey).

We zijn allemaal op reis en er is altijd een weg om je waarheid te vinden en deze vervolgens te uiten en te delen met de wereld. Dit is ieders potentie.

In de toekomst ga ik workshops voor intuïtief schrijven organiseren. Een waardevolle manier om dicht tot je eigen kern te komen.

 

Between Worlds is mijn eerste gedichtenbundel (self-published). Het bestaat uit 44 Engelstalige gedichten en is een uitnodiging tot zelf-herontdekking. Mijn overtuiging is dat we leven om onszelf te onderzoeken en te groeien in wie we zijn.

    Bundel

    ‘Between worlds’ (2021)

    verkrijgbaar op: