Caro

Niekus

Caro Niekus (1969) groeide op in Haaksbergen in het prachtige Twente. Op de Havo ontdekte ze haar plezier in dichten tijdens de lessen Nederlands. Schrijven doet ze dan ook al vanaf haar tienerjaren. Altijd vanuit haar gevoel.

De inspiratie komt op de gekste momenten. Het borrelt op en moet er uit. En de woorden vormen vanzelf de zinnen, zonder veel nadenken. Het ontstaat gewoon. Caro laat zich inspireren door dat wat ze in alles en iedereen om haar heen en in zichzelf ontmoet. En vertaalt dat naar een gedicht.
Een Jij & Ik. Een ‘LiefdesBlik’.

De nieuwe bundel van Caro is ‘LiefdesBlik’ en uitgegeven op 1 oktober 2022. Een bundel met woorden vol liefde. Woorden van liefde. Woorden over liefde. Over ontmoeten, verbinden, essentie en de liefde zelf. Over de zon, de zee en de natuur. Over jou en over mij. Over afscheid nemen en weer opnieuw genieten.
Het leven van alledag.

 

Gedichten om een moment in woorden te kleuren. Momenten die iedereen in het leven heeft en herkent. Een bundel vol gedichten over het leven. Met een blik vol liefde. Vanuit alle ontmoetingen in het leven en alles dat er is. Opnieuw Jij & Ik.

Bundel

‘LiefdesBlik’ (2022)

verkrijgbaar op:

Bundel

‘Jij & Ik’ (2020)

PoArtryBook Jij & Ik is een uniek artbook, waarin poëzie en kunst elkaar vonden in een prachtig design.

Prachtige gedichten en vrolijke kunst. Ontroerend, luchtig of blij maar altijd diepgaand. Gedichten waar iedereen zich in zal en kan herkennen.  

 
Mede door de bijzonder prachtige vormgeving is PoArtryBook Jij & Ik niet zomaar een boek, maar een heel mooi cadeau voor je zelf en voor een ander. Jij & Ik. Wij samen.


Bundel

Jij & Ik

verkrijgbaar op: