Caro

Niekus

Caro Niekus (1969) groeide op in Haaksbergen in het prachtige Twente. Op de Havo ontdekte ze haar plezier in dichten tijdens de lessen Nederlands. Schrijven doet ze dan ook al vanaf haar tienerjaren. Altijd vanuit haar gevoel.

De inspiratie komt op de gekste momenten. Het borrelt op en moet er uit. En de woorden vormen vanzelf de zinnen, zonder veel nadenken. Het ontstaat gewoon. Caro laat zich inspireren door dat wat ze in alles en iedereen om haar heen en in zichzelf ontmoet. En vertaalt dat naar een gedicht.
Een Jij & Ik.

PoArtryBook Jij & Ik is een uniek artbook, waarin poëzie en kunst elkaar vonden in een prachtig design. De tweede druk is gerealiseerd in samenwerking met Uitgeverij Palmslag. 
 
Jij & Ik ….  Prachtige gedichten en vrolijke kunst. Ontroerend, luchtig of blij maar altijd diepgaand. Gedichten waar iedereen zich in zal en kan herkennen.
 
Mede door de bijzonder prachtige vormgeving is PoArtryBook Jij & Ik niet zomaar een boek, maar een heel mooi cadeau voor je zelf en voor een ander. Jij & Ik. Wij samen.


Bundel

Jij & Ik

verkrijgbaar op: