Danique Mol

Danique Mol is een 18-jarige student die na de middelbare school besloot haar liefde voor dichten tot uiting te brengen. Nadat ze uit een dal klom en ontdekt had wie zij zelf was en wat haar passie was, koos ze ervoor deze passie en haar verhaal te combineren om zo anderen te helpen.

Onderweg (2021) is de eerste dichtbundel van Danique Mol die voor haar een afsluiting is van een moeilijke periode in haar leven. Op een eenvoudige, maar eerlijke en kwetsbare manier vertaalt ze zowel strijd als overwinning naar woorden en gedichten.

Onderweg gaat over de wandeling door het leven. Over alles wat je tegenkomt, hoe je daarvan kan leren en vervolgens je leven weer kan oppakken.

Over hoe je kan omdenken. Over jezelf accepteren en jezelf zien als waardevol.

Deze bundel gaat over de mensen die met je meewandelen op jouw wandeling door het leven. Over hoe je hen onderweg tegenkomt en hoe ze met je meelopen. Over hoe die mensen jouw lessen en voorbeelden zijn.

‘Onderweg’ is een ode aan herstel, familie en vrienden.

De gedichten van Danique Mol beschrijven dankbaarheid voor wat er is in het dagelijks leven. In de bundel Onderweg vertelt ze over een nieuw begin, een nieuwe afslag op de wandeling die wij allemaal maken. De wandeling door het leven.

Bundel

‘Onderweg’ (2021)

verkrijgbaar op: