Gerdundula Magnolia

Gerdundula Magnolia (1990) is geboren in het kleine dorpje Scherpenzeel en heeft in haar leven veel meegemaakt.

“Jaren en jaren ben ik gepest, veel overlijdens in de familie, een scheiding tussen ouders enz, en ik ben een overlever van depressie. Gelukkig zijn er ook nog hele mooie dingen in mijn leven gebeurd, en meestal wist ik ook voldoening te vinden uit de kleine dingen.

Tot de depressie er was. Maar die depressie heeft me een grote doorbraak gegeven in mijn leven, en een andere kijk gegeven naar mezelf en het leven.”

“Deze dichtbundel is ontstaan doormiddel van gebeurtenissen en ervaringen die in mijn eigen leven plaats hebben gevonden.
Mensen, plaatsen, lessen, het is mijn leven in een boekje. Ook zitten er hier en daar wat wensen in, die hopelijk nog eens uit mogen komen, of een gekkigheid, want die horen ook bij het leven.

Af en toe heb ik stiekem een nieuw onbestaand woord gemaakt, dit met de reden om de emotie nog beter uit te kunnen drukken.

Ik hoop dat een ieder die het leest, wordt meegezogen in mijn verschillende schrijfstijlen, met toch een eigen hand, en dat er herkenning zal zijn, misschien een traan en een lach, en dat er misschien ook nog iemand mee geholpen is.”

Bundel

‘Beschrijfeloos’ (2021)

verkrijgbaar op: