Jennifer

Frijlink

 

Jennifer Frijlink (1995) is een echte woordartiest, schrijven loopt als een rode draad door haar leven. In alles wat ze maakt spelen woorden de hoofdrol. Vanzelfsprekend is het niet altijd. Op 24-jarige leeftijd liep Jennifer door een ongeluk blijvend hersenletsel op met daarbij een flinke visuele beperking. Het zette haar wereld volledig op z’n kop of beter gezegd in haar kop. Haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Juist in de periode na het ongeluk bleef ze schrijven, een creatieve manier om te relativeren. In haar nieuwe gedichtenbundel Onzichtbare woorden krijgen inkt, heeft zij gedichten uit die periode verzameld. Het is haar missie om herkenning en verbinding te creëren.

Als in één seconde je leven zo verandert dat de meest vanzelfsprekende dingen niet meer vanzelfsprekend zijn, dan voel je je verloren. Je functioneert niet meer zoals je gewend bent, alles is anders. Je bent niet alleen. Met Onzichtbare woorden krijgen inkt hoopt Jennifer anderen te inspireren en herkenning te geven, die je op dat moment zo hard nodig hebt! Ze neemt je mee op reis door haar gedachten tijdens deze ingrijpende periode. Veel pijnen zijn onzichtbaar, maar dat betekent niet dat ze er niet zijn. Ze zijn er wel, altijd, onzichtbaar. 

 

Bundel

‘Onzichtbare woorden krijgen inkt’ (2023)

verkrijgbaar op: