Laura

Silvano

 

Mijn naam verraadt het al, ik ben van Italiaanse afkomst aan mijn vaders kant. Mijn moeder is Belgische. Ik heb drie zonen en een lieve vriend. Schrijven doe ik al sinds mijn kinderjaren. ´t Is een uitlaatklep maar ook iets wat ik erg graag doe! Een andere hobby van mij is fotografie. Dit doe ik het liefst in de natuur, dé plek waar ik me kan ontspannen en waar schijfinspiratie tot leven komt.

‘TotZinnenGebracht’ bevat poëtische teksten over levenslessen, reflectie, hoop, innerlijke kracht en innerlijke groei. Ook rouw, afscheid en dementie komen aan bod. De gedichten zijn gebaseerd op waargebeurde situaties. Ondragelijke pijn is voelbaar in de teksten, maar ook troost en positivisme kan je hieruit halen.

Verwacht geen rijmelarij of moeilijke kronkels die je vaak in dit genre tegenkomt. TotZinnenGebracht dwingt je te pauzeren en breekt jouw dagelijkse stressvolle bezigheden om even innerlijk tot rust te komen. De teksten van Laura Silvano spreken je aan: zachtjes, zalvend en met heel veel gevoel.

 

Bundel

‘TotZinnenGebracht’ (2023)

verkrijgbaar op: