Mandy

Ouwehand-Scheffer

 

Mandy, geboren en getogen in Rotterdam (1989), is ondernemer en regelt er met haar bedrijf ‘Regelhelft’ dagelijks keihard op los.

Deze verliefde vrouw en trotse moeder van Noël is een gepassioneerde en creatieve ziel. Mandy heeft altijd een grote liefde gehad voor kunst en expressie. Van jongs af aan zet ze haar gedachten en gevoelens op papier, waarbij ze de magie van woorden ontdekt. Schrijven doet ze dan ook al haar hele leven.

Nu waagt ze zich aan de wereld van gedichten, waarmee ze haar diepste emoties en ervaringen verkent, omarmt en tot leven brengt. Ze verwondert je zielsgraag met haar woorden en inspireert jou om diep in de binnenkant van je eigen ziel te duiken.

In LetterSpinsels balanceren we tussen het alledaagse, liefde, verlies, angst, teleurstelling, persoonlijke groei en een verrassende reis door de geest. In deze gedichtenbundel ontwart Mandy het leven door het met een knipoog te beleven. Elk gedicht opent een ander venster naar de ziel. Lees, grinnik, schaterlach, pink een traantje weg, prikkel je gedachten, bezin en peins over de betekenis van het leven.

De auteur neemt iedere lezer moeiteloos mee in haar bundel, met gedichten die voor iedereen herkenbaar zijn. Met haar unieke kijk op de wereld duiken we in een literaire trip door de diepten van hart en ziel. Letters dansen in allerlei vormen en ritmes vrolijk en melancholiek op papier. Oncontroleerbare emoties komen tot leven, om jou te raken met een symfonie van woorden.

 

Bundel

‘Letterspinsels’ (2023)

verkrijgbaar op: