Monique

Huisman

Monique Huisman kreeg van haar opa een oude typemachine en was verkocht. Het geluid van tikkende toetsen en spelen met woorden maakte haar enthousiast.

Op de PABO en Theaterschool heeft ze haar creatieve talent verder kunnen ontdekken en in theater- en liedteksten kunnen omzetten. Ze houdt ervan met weinig woorden sfeer te scheppen en te raken.

Monique Huisman en Titia Huisman lanceren hun tweede bundel ‘Verzin’.

Titia heeft weer prachtige foto’s gemaakt en met haar professionele oog voor vormgeving de bundel omgevormd tot een echt cadeautje. Monique schreef de mooie gedichten en samen hebben ze opnieuw gezocht naar een speelse manier waarbij woorden en beelden elkaar versterken.

De bundel bestaat uit 100 pagina’s (dubbele aantal van de vorige bundel) en er is weer gebruik gemaakt van verschillende papiersoorten en bijzondere druktechnieken. De bundel ‘Verzin’ heeft een beperkte oplage van 250 stuks en alle exemplaren worden voorzien van een serienummer en zijn met de hand gesigneerd.

Wanneer je de bundel nu al bestelt, wordt deze vanaf 30 oktober naar je opgestuurd.

Maar leuker nog als je hem op komt halen op zaterdag 30 oktober 2021:

17.00 -19.00 uur bij boekhandel Bloks in Zwolle… want dan staat er een drankje voor je klaar. (Kies dan bij de verzendopties: “Ik kom de bundel 30/10/2021 ophalen bij boekhandel Bloks in Zwolle.”) 

Bundel

Verbeeld (2020)

Verzin (2021)

verkrijgbaar op: