Nina te Lintel Hekkert

Nina is opgegroeid in een huis vol boeken en las veel van jongs af aan. Nu houdt ze zich naast het lezen ook bezig met schrijven. Verschillende schrijfprojecten die van informatief tot gedichten gaan.

Het schrijven van gedichten begon met een leuke schrijfopdracht en bleek al snel veel plezier te geven en het werkte als uitlaatklep in een moeilijke tijd. Tijdens een zware periode in haar leven hielp het haar woorden te geven aan wat ze meemaakte en voelde.

Soms is het leven ingewikkeld en zijn je gevoelens en wensen tegenstrijdig. Voornamelijk wanneer het even wat minder gaat is het lastig te onderscheiden wat je nodig hebt, wat je wil, wat fijn is en wat misschien je beschermingsmechanisme is. Deze dichtbundel gaat over alles wat je kan voelen, terecht of niet, waarheid of doemgedachte, de soms rauwe werkelijkheid van je gevoelsleven.

Laat me niet verliezen

Ik ben al te veel kwijt

Laat me kwijtraken

Misschien verdien ik dat wel

Laat me niet alleen

Het is te donker

Laat me gaan

Ik kan niet meer

Laat me niet liefhebben

Ik ben bang voor de gevolgen

Laat me houden van

Want liefde heb ik in overvloed

Laat me niet helen

Misschien verdien ik dat niet

Laat me vertrouwen, leren, beter worden

Dan zal ik het redden

In al mijn tegenstrijdigheden

    Bundel

    ‘Laat me (niet)’ (2022)

    verkrijgbaar via mail: