Wendy

Wessels

Wendy is dichter en geeft workshops creatief schrijven. Ze houdt van bedenken en creëren. Ze gelooft dat iedereen kan schrijven als je geletterd bent.

Voor haar eerste bundel heeft ze zich laten inspireren door songs van David Bowie, waarbij ze haar eigen ervaringen en woorden heeft gevangen in gedichten in diverse stijlen en sferen. Vertalingen zijn het zeker niet.

De bundel is geïllustreerd met afbeeldingen van beeldende kunstenaars. Een musthave voor Bowie-fans en poëzieliefhebbers.

“Mijn idee is dat iedereen kan schrijven als je geletterd bent. Al is het maar over je eigen ervaringen of om je eigen complexe wereldje maar te kunnen ordenen of te begrijpen. Je hoeft niet meteen een roman of literaire bestseller op papier te krijgen, al is dat natuurlijk gaaf. In stapjes kom je al heel ver.
Je kunt korte verhalen, anekdotes, essays of gedichten gaan schrijven. Of een dagboek gaan bijhouden. Of herinneringen gaan beschrijven. Dit kan ook creatief en los. Je kunt zaken ophelderen, helen door te schrijven. Het doen is stap één!”

Bundel
Nachtvluchten (2022)


verkrijgbaar op: