Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mensen zeggen Dingen | Den Bosch

13 december | 20:30 - 23:00

Op woensdag 13 december strijkt de karavaan van Mensen Zeggen Dingen weer neer in de Clubzaal van de Verkadefabriek! Ze brengen de meest spraakmakende performers, dichters, verhalenvertellers en muzikanten naar Den Bosch.

De avond belooft een mix van ontroerende verhalen, scherpe observaties en poëtische pareltjes. Vergezel ons voor een onvergetelijke ervaring. Dingen zijn niksig als er geen woorden aan gegeven worden. Dus.. geeft Mensen Zeggen Dingen woorden: ze spreken dingen uit, maken ze bespreekbaar, plaatsen er uitroeptekens of vraagtekens achter en bepalen de volgorde.

Mensen Zeggen Dingen is een platform voor poëzie en performance, een karavaan van jonge mensen die pen en microfoon hanteren! Ze halen voor het spoken word spektakel de meest spraakmakende sprekers naar verschillende locaties in Nederland en België.

Bij Mensen Zeggen Dingen geldt het ‘pay what you can’-principe.

Nieuw dit seizoen: het ‘pay what you can’-principe. We bieden 3 verschillende ticketprijzen aan. Je bepaalt zelf welke prijs je kunt betalen. De middelste prijs is de standaardprijs. Heb je minder te besteden, kies dan de lagere prijs. Wil je wat meer bijdragen, dan kies je de hogere prijs. Hiermee maak jij het voor andere bezoekers mogelijk om de lagere prijs betalen. Dankjewel daarvoor!

Tickets Verkaderfabriek

Dit zijn alle data van Mensen Zeggen Dingen in Den Bosch op een rijtje:

  • wo 13 dec, 20.30 uur
  • wo 31 jan, 20.30 uur
  • wo 6 mrt, 20.30 uur
  • wo 3 apr, 20.30 uur
  • wo 15 mei, 20.30 uur

Gegevens

Datum:
13 december
Tijd:
20:30 - 23:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.verkadefabriek.nl/agenda/mensen-zeggen-dingen

Organisator

Mensen Zeggen Dingen
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
's-Hertogenbosch, 5211 VD
+ Google Maps