Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tekstverslaafd | Weert

23 november | 19:30 - 22:00

Tekstverslaafd is een open podium voor iedereen die zich, in welke vorm dan ook, met taal bezighoudt. Iedereen krijgt een podium, een plek om je talent te delen met de buitenwereld.

Of je nu gedichten schrijft, rijmend of niet-rijmend, korte verhalen, proza, spoken word, liedjes, hiphop of elke andere vorm van taal laat horen: we vinden elkaar in onze gemeenschappelijke liefde voor taal en tekst!

Na vier succesvolle edities van Tekstverslaafd in Sittard, gaat Tekstverslaafd nu over de gemeentegrenzen, en wel richting Weert!

We beginnen met een half uur muzikaal voorprogramma. Dit wordt verzorgd door @mariska.vnk, begeleid door Dennis Hendrikx.

Vervolgens wordt het eerste deel tot de pauze geprogrammeerd op basis van de aanmeldingen (meld je aan via link in bio). Er komen 8-10 sprekers aan de beurt die ieder 5 minuten spreektijd krijgen. Tijdens de pauze kan iedereen die nog niet aan de beurt is geweest, zich aanmelden voor de grabbelton. Hieruit worden in het tweede gedeelte namen getrokken die ook 5 minuten spreektijd krijgen. Dus slijp je potlood, claim je plek, pak je podium en inspireer ons met je taalkundige vondsten.

Kom je kijken? Claim dan ook even je ticket, dan hebben we een idee hoe veel mensen er komen.

Hopelijk zien we jou de 23ste! Tot dan!

AANMELDEN TEKSTVERSLAAFD WEERT

Locatie: @theaterdehuiskamerweert

Instagram:  Tekstverslaafd

Gegevens

Datum:
23 november
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.instagram.com/tekstverslaafd/

Organisator

Tekstverslaafd
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater de huiskamer Weert
Wilhelminasingel 10B
Weert, 6001 GT
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie